Hvorfor lege med en dukke er godt for din datter?

01.04.2020 Выкл. Автор sanoraoxendine8

Under alle omstændigheder tilbage til mit lykkelige sted. Det dukkede også op igen. Bamser og golliwogs var ‘in’-tingene i disse dage. Det var svært at trække af, men det måtte fjernes for at komme til de ting, der holder sit hår fast på indsatsen. Hun har blødt, fluffy hår, der falder let ud, når det kæmmes. I stedet er Bean konstrueret (og illustreret) i temmelig androgyne termer; hun bliver aldrig vist iført en nederdel, og hendes korte sorte hår, som «kun kom til hendes hage, fordi det blev sammenfiltret, hvis det blev længere» (8), er fornuftigt fastgjort ud af hendes ansigt. Hun har sit sorte ‘Alice-band’ i sit hår, bortset fra at det ikke er et helt hovedbånd, bare en bue på toppen af ​​sit hoved. Det, der er langt mere bekymrende, er, hvorfor de tog hovedet af på skibskontoret. Jeg må sige, kassen var let at komme ind i. (Det tog mig et minut at finde ud af, hvilken side jeg skulle åbne, men når jeg gjorde det, var det hele gået.) Det har et stykke tape på siden.

Efterhånden som tiden gik over hele strukturen af ​​territorier ankom til en ende, og det er grunden til, at vi ser, at det tyvende århundrede af en prinsesse er rørt sammen med den af ​​legens fremragende kvinde i samfundet, kjoler, der blev brugt i disse dage, var meget dejlige og beregnet til passer til kroppen af ​​disse dejlige kvinder, mængden af ​​dikkedyr udvides ligeledes, og den tid, der bruges til at skitsere hver smule påklædning, er ekstremt genkendelig, vidunderlige paraplyer og øjenvindende hætter, en stil, der kommer nær den, vi forsøger at skildre, er Victorianske kvindekasket. Du kan se reklamen for denne version af Babyen HER. Det og de bronzede babysko, som jeg for nylig skrev om, er bare nogle af de mindesmærker, som det vil være dejligt for hende at have og forhåbentlig beholde i familien. Det skyldes, at der var en tidligere version af Miracle Moves Baby. Jeg har set masser af Disney-efterkommere dukker, men jeg fandt kun ud af, at der var en Alice-relateret en for et par måneder siden.

Hun havde dem på i hans illustrationer til efterfølgeren «Gennem det kiggende glas og hvad Alice fandt der». Jeg er sikker på, lige sammen med pilespidser og mammutknogler arkæologer har fundet små pindefigurer, som små piger og drenge spillede med titusinder af år siden. Hun har også et ur, da den hvide kanins ur fremhæver prominent i bogen. Du kan se det på billedet over uret i boksen. Du kan se hendes originale reklame HER. Jeg var glad for at se, at hendes taske faktisk åbner. Pungen har en papirkanin indeni. Jeg hader det, når dukkepunger bare er en solid plastpude. Hun var knyttet til en overflod af elastik og T-endte plastik ting. Elastikerne var så stramme, at de var lidt svære at fjerne uden at skære dem. Hendes hoved blev holdt så tæt på indsatsen, at der ikke var nogen chance for at klippe hende løs fra fronten uden at klippe hendes hår.

Og der er et større ur. Jeg ved, at der er et ur derude et eller andet sted. Hun kan dog ikke bruge det hovedvipning og arm, der overhovedet udgør at se på hendes ur. For det første har hun for meget af et intetsigende Barbie-smil. (Jeg har nævnt før, at jeg foretrækker, at min Alice er lidt grou, ligesom de originale illustrationer. Det så ikke ud, som meget havde solgt. virksomheder begyndte din bedragerisk enkel nok. Efter at det blev behandlet blev boksen let åbnet og indsatsen gled ud. Nora. Er du ude af dine sanser? Jeg kan ikke tro, at jeg er ude! Det er faktisk en kam, men for nogle underlige grunde til, at de ikke har det i hendes hår. Mens de to andre har strømpeoverflader med bare fyldning bag dem, har denne et presset kludansigt. Tanken bag karaktererne er, at hver enkelt er søn eller datter af en berømte monster, og de går alle på den samme skole.

En ting jeg fandt var denne lille fyr. Men du skal tage de nødvendige skridt for at finde det spil, som din datter ønsker at spille. Hvad der især er rart er, at der ikke er nogen ende på den prinsesseinspirerede børnegave, du finder. En dejlig kjole til mig selv og drengetøj til en dukke. Dukken har været ledsager af spilletid for piger Temaet fra Anna og Lotte umindelige tider. Den eneste gang jeg nogensinde ville overveje at gendanne en dukke, er når hun er i dårlig stand. Jeg har det lidt bedre hver dag, men hver gang jeg synes, jeg føler mig meget bedre, har jeg en anden trylleformulering. Min stakkars lille Nora, jeg forstår ganske godt; du føler dig ikke som om du kunne tro, at jeg har tilgivet dig. Et af de mest populære designs er dukkehus i viktoriansk stil, der har stejle tag, verandaer, indhulede passager — et komplet slotlignende præg. Den mindste har garnhår.